Roeselaarse kajakvaarders: g-sport

RKV gaat voor G-sport!

Sinds 2016 wordt bij de Roeselaarse Kajakvaarders (RKV) volop de kaart van de G-sport, sport voor personen met een handicap, getrokken.

De Roeselaarse Kajakvaarders willen het taboe doorbreken en de sporthelden met een handicap alle kansen geven om duurzaam te sporten!

De sporthelden zullen kunnen genieten van een kajaktocht in een stabiele duoboot en er zullen steeds voldoende begeleiders aanwezig zijn.

Bij slecht weer voorzien we een aangepaste activiteit. 

Naast alle G-sport activiteiten zijn er doorheen het jaar nog veel bijkomende activiteiten waarop de sporthelden zullen uitgenodigd worden (kaas- en wijnavond, sinterklaasfeestje, rodenbachtochten, …)

Om aan voldoende begeleiders te raken is het belangrijk om indien mogelijk vooraf zoveel mogelijk datums door te geven wanneer de sporthelden kunnen komen.

Wijzigingen kunnen ook steeds gemeld worden. Wegens praktische redenen en om kwalitatieve activiteiten te kunnen aanbieden beperken we ons tot 15 deelnemers per activiteit.

Daarnaast vragen we ook om reeds aangepaste kledij aan te hebben bij het begin van de activiteit. We raden ook aan reservekledij te voorzien.

Bij de activiteiten kunnen ouders ook meevaren (indien gewenst). De roeselaarse kajakvaarders begeleiden deze activiteiten graag en met veel enthousiasme.

We hopen op een leuke ervaring

Meer info bij verantwoordelijke G-Sport