Roeselaarse kajakvaarders: Start2kajak » Lid Worden

Lid worden

Ik wil lid worden van de Roeselaarse Kajakvaarders?

Eens je de smaak te pakken hebt, kan je je aansluiten bij één van de trainingsgroepen die het best bij jou past. De jongste vaarders kunnen terecht bij de groep van beginners, waar trainingen iets speelser zijn. De meer volwassen vaarders kunnen kiezen voor een training die focust op conditie en techniek of voor de iets rustigere trainingen waar er op een gezellig tempo een stukje gevaren wordt op het genieten van de omgeving en het kajakken zelf.

Vanuit de trainingen kan je op eigen tempo verder groeien in de kajaksport en de kajakmicrobe verder zijn werk laten doen. We moeten op voorhand wel waarschuwen dat deze heel besmettelijk kan zijn :-)!

Of je nu graag toertochten vaart, kampioen wil spelen in kajakpolo of een echte wildwaterexpert wil worden, bij ons in de club is er voor elk wat wils!

Praktisch

Als je lid wil worden, klik hier.  Via dit invuldocument zullen wij alle nodige info ontvangen of vul onderstaand formulier in:

 

Meer info:  info@rkv.be

Extra info:

Je bent pas ingeschreven als het lidgeld betaald is, dit kan op rekeningnummer BE59 0682 1352 6026 met vermelding van: lidmaatschap +  naam

Het lidgeld voor nieuwe leden bedraagt € 80,00 per jaar (2024), € 100,- per jaar (2025) hierin zit onder andere gebruik van materiaal (peddel, kajak, zwemvest, ...), een gratis thermisch truitje met het clublogo en de verzekering

Schrijf je in na 15 augustus betaal je €55.

Vanaf het 3de gezinslid die lid wordt is er een korting van 15% op het lidmaatschap.