Roeselaarse kajakvaarders: Start2kajak

Start 2 Kajak

Ik wil eerst eens proberen!

Wil je eens proeven van de kajaksport? Kom dan zeker eens langst tijdens één van onze trainingen op woensdag (18u tot 20u) of op zondag (9u45 tot 12u) voor een proefvaart.

Samen met een begeleider vaar je dan een stukje op het kanaal en geven we je een introductie in de basistechnieken van het kajakken.

Wat breng je best mee:

  • Kledij die mag nat worden + reservekledij
  • Schoenen die mogen nat worden + reserveschoenen

Wat voorzien de Roeselaarse Kajakvaarders

  • Kajak
  • Peddel
  • Zwemvest
Praktisch
  • Graag vooraf verwittigen via info@rkv.be
  • Kostprijs € 7,00 per proefvaart
 

Via dit filmpje zie je hoe onze trainingen verlopen. 

Ik wil lid worden van de Roeselaarse Kajakvaarders?

Eens je de smaak te pakken hebt, kan je je aansluiten bij één van de trainingsgroepen die het best bij jou past. De jongste vaarders kunnen terecht bij de groep van beginners, waar trainingen iets speelser zijn. De meer volwassen vaarders kunnen kiezen voor een training die focust op conditie en techniek of voor de iets rustigere trainingen waar er op een gezellig tempo een stukje gevaren wordt op het genieten van de omgeving en het kajakken zelf.

Vanuit de trainingen kan je op eigen tempo verder groeien in de kajaksport en de kajakmicrobe verder zijn werk laten doen. We moeten op voorhand wel waarschuwen dat deze heel besmettelijk kan zijn :-)!

Of je nu graag toertochten vaart, kampioen wil spelen in kajakpolo of een echte wildwaterexpert wil worden, bij ons in de club is er voor elk wat wils!

Praktisch

Als je lid wil worden, klik hier.  Via dit invuldocument zullen wij alle nodige info ontvangen of vul onderstaand formulier in:

 

Meer info:  info@rkv.be

Extra info:

Je bent pas ingeschreven als het lidgeld betaald is, dit kan op rekeningnummer BE59 0682 1352 6026 met vermelding van: lidmaatschap +  naam

Het lidgeld voor nieuwe leden bedraagt € 85,00 per jaar (2023), € 100,- per jaar (2024) hierin zit onder andere gebruik van materiaal (peddel, kajak, zwemvest, ...), een gratis thermisch truitje met het clublogo en de verzekering

Schrijf jej in na 15 augustus betaal je €45 het jaar nadien (2023) en €55 (2024).

Vanaf het 3de gezinslid die lid wordt is er een korting van 15% op het lidmaatschap.